esmaspäev, 6. aprill 2009

Oh! Ma waene võistluskeeld!

Kuigi kari sel aastal laskmata jäi, on vana eestlaste viljajumal optimistlik ning loodab, et tuleval nädalavahetusel O-seeme maha külvatud saab. Lisaks saavad talvega ära unustatud vanad O-sõbrad ülestõusmispühadega seoses ka kodus valmis keedetud ja värvitud munadega kokkulöömisvõistlust teha ning välja selgitada kõige kõvemate munadega orienteeruja.
Kahju on mul MaSust tingitud EOL litsentsist (seega ka Eesti Meistrivõistlustest) loobuma pidanud metsasõpradest. Neile õnnetutele olen valmis meisterdanud ühe argipäevaku, millest osavõtt tasuta ning stardi aja ja päeva võib ise valida. Osaleda võivad muidugi ka jõukamad litsentsiomanikud, kes lihtsalt head kaarditrenni tahavad.
Retro-stiilis nõukogudeaegsele kaardile planeeritud mitmekesine rada pakub nii teevalikuvõimalusi, kui ka mikroreljeefis nikerdamist. Stardipaigaks Vapramäel olev talu. Hoiatan ette neid, kel selleks hooajaks enam pikki treeninguid plaanis pole, sest raja pikkus linnulennut on 82,9 km. Ei usu? Eks prindi kaart välja ja jookse rada läbi. Esimene vägilane saab teekonna esitades väikse meene.
Kaart rajaga: