neljapäev, 17. august 2006

Nüüd on see jõudnud ka meie sporti!

Pärast juunioride MMi oleme Markusega, alias Major Cock´iga (vau!!!), ikka mõelnud ja arutanud, et kuidas suutis nii väikeste gabariitidega noormees nagu seda on Mihkel Järveoja esimese vahetuse gladiaatorite heitlusest (vaata kõrvalolevat pilti) eluga pääseda. On ju teada, et suured mehed ja naised üksteisele orienteerumisrajal armu ei heida - legend Sanderi ja Vene karu müdistamisest Põlva laantes kuulub ammu Eesti orienteerumislugude kuldvaramusse. Nii et kordame: Ninsa pole mingi suur mees, vähemalt kogult mitte (tema hingesuurust teame ju kõik). Seega, kuidas on ikka võimalik, et ta suutis JWOCi teate esimeses vahetuses tulla välja nii kõrge kohaga kui seda on viies? Kas ta on arbuja või kasutas noorhärra Järveoja keelatud võtteid? Ebaausad poksijad näiteks täidavad oma kindaid kividega või hammustavad vastastel kõrvu otsast ära ning jalgrattasõitjad tarvitavad EPOt. Missugused olid aga Mihkli võtted, kas lubatud või lubamatud, või jäid need hoopis ״halli tsooni״? Me ei tea, kuid võtete selgumisel annab nende legitiimsusele eksperthinnangu IOFi liikuv seadusteraamat ja Tabina maffia ninamees Markus. Korduvatele järelepärimistele vaatamata jäi noormees kidakeelseks, andes vastuseks vaid rahvusvaheliselt üheseltmõistetava käemärgi. Kas tema siis ongi O-JÕMM?


By: Timo & Markus

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma usun, et väga ausalt ei saanud Mihkel nii hästi rada läbida, kuna ta on tuntud ka kooliajast sohitegijana - tegi ta ju ajakirjandusliku uurimuse käigus näiteks kunstiajaloo töö maha ning salvestas samas ka pulsi, et artikkel ikka huvitavam oleks. Vot selline on see maailmameister.

Mihkel ütles ...

Tegelikult ei olnud see mina, kes kunstiajaloo töö maha tegi, vaid minu klassivend, mina kõigest organiseerisin selle pettuse. Muide, ka Sander Vaher oli selles projektis kaasosaline, kuna see oli tema pulsikell.

Kontrollime enne fakte, kui anonüümselt lahmima hakkame.

Anonüümne ütles ...

Ei kontrolli, kuna anonüümselt lahmides ei pruugi mu isik välja tulla, ja seega pole targa jutu ajamine vajalik.