teisipäev, 19. detsember 2006

India naisjooksja osutus meheks

Detsembri algul Aasia mängudel Kataris naiste 800 meetri jooksus hõbemedali võitnud India jooksja jääb tõenäoliselt oma autasust ilma, kuna ta ei läbinud võistlusjärgset sookontrolli.
Spetsialistidest koosnev komisjon teatas läinud pühapäeval India olümpiakomiteele saadetud raportis, et «Santhi Sounda­rajan ei oma ühtki naise sootunnust» .Sookontroll ei ole Rahvusvahelise Kergejõustikuliidu määruste järgi kohustuslik, kuid aeg-ajalt võib sportlasi pärast võistlust testida. «Sookontrolli peaks kehtestama igale suurele võistlusele,» rääkis pärast juhtumit endine ROKi liige Ashwini Kumar.

Varsti ilmuvad ka orienteerumisradadele sootud India välejalad, kes nopivad medaleid nii meeste kui naiste arvestuses. Esmalt võidavad naiste võistluse Amala nime all ja pool tundi hiljem asuvad juba meestega koos starti, nüüd siis Amiti nime all.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Räägi meile veel mõnest oma foobiast, Markus!

Markus ütles ...

eva, ära ole nüüd nii piiratud mõtlemisega - maailmas on ju enamgi kui trenn ja orienteerumine.
trennidest kirjutan ma vahepeal enda blogis. siin tahan ma igasugu muud jama avaldada. ja kui hästi järele mõelda, siis on vist kõik lood olnud kuidagi orienteerumise/spordiga seotud.

võime ju teha hääletuse vms mõttetute artiklite avaldamise teemal. (hoiatuseks võin öelda, et siis sureks see blogiasjandus varsti välja)

foobiatest niipalju, et ma kardan kõrgust.

Timo ütles ...

olen mõttetute artiklite poolt!

Anonüümne ütles ...

No tõesti see on ju noorte orienteerujate blog. Ja noored orienteerujad ei pea oma blogi ju ainult orienteerumisest kirjutama. Sest tegelikult on väga vähe neid, kes viitsivad lugeda ja keda huvitavad mingid suvalised trennid keset talve, detsembri lõpus. Pealegi ununeks see küllaltki mõttetu info juba kahe nädala pärast ära ja sellest poleks mingit kasu. Teadmine india naisjooksjatest võib pikemas perspektiivis palju rohkem kasu tuua.

Ja kui ei meeldi siis on niigi palju tugevate orienteerujate bloge, kust saab sisse ahmida numbreid E:2.45 T:2.30 K:1:45.
Not too exciting now, is it?

Timo ütles ...

WORD!!!