laupäev, 2. juuli 2011

Let's rock the JWOC 1.vaatlus

Meie noored ja lootustandvad meesjuuniorid:
Ken,Tauno, Mitt, Post, Alex, Rjaaba
Ja tüdrukud:
Siku, Kata, Kaia ja Kerstin
Motihoidjad:
Vallo ja Paul
Poola haiglasse (hotelli) kohale jõudsime kell 9 kohaliku aja järgi, vihma padutas, poiste arust juba kella kahest saati oli tunda, et kohe-kohe läheb pimedaks. Kaaluti isegi varianti, et tavarajale lambiga minna.
Noorimate tüdrukute rõõm oli üüratu, kui esimese asjana autot parkides nähti akendel lehvivaid šveitsi koondise lippe! J
Erinevate läbirääkimiste ja katsetamiste tulemusena (ilmselgelt poisid on süüdi) ei sobi ükski olemasolev juhe ega mälukaardilugeja Kerstini superhea digika jaoks. Seega- no pictures! :(((  (Siiski saime Sigridi digika)
Süüa saab PALJU, kusjuures söögid on head! Õhtusöök 3-käiguline, kõik serveeritakse ükshaaval aeglasti ette, hommiku- ja lõunasöögid on rootsi-laua-stiilis ja igale maitsele midagi (okei, putru polnud). Siiski on ka pettumusenurinat kuulda- mahlades on rohkem keemiat kui gümnaasiumitundides.
Modelikaardid on niivõrd pisikesed, et Paul nt pidi luubiga seda jälgima. Poiste silmad nõudsid pikemat harjumist, seega käisid nemad (v.a Rjaaba) enne modelikaardile tulekut kevadise laagri kaardiga kaugemal maastikul salatrenni tegemas. Üldiselt on muljed maastikust väga head, kiirust saab arendada ja seejuures peab väga täpselt  suunda jälgima. Täna oli nii tavaraja kui ka homse sprindi modelid (mis tähendas kogu aeg sööma kiirustamist ja tühjakõhutundeks lihtsalt aega ei jätku).  Kõik on maru indu täis!!!
Toad on ruumikad, 2-kohalised, rõdu on minimaalne, pesemine on toas (siiski 4. korrus, gravitatsioon annab veesurvele ja –kogusele tunda),  seinad väga läbi ei kostu (v.a kui ise tahame magada, aga kõrvaltoas POISID kõva häälega naeravad ja räägivad :D).
EDU meile kõigile homseks!!! 
Live-ülekannet jälgijad-pöidlad pihku!

Kaia ja Kerstin


4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Jee ja jõudu,
sprindis ei tulnud, aga küll need ilmameistri tiiltid ka tulevad;)
RR

Anonüümne ütles ...

Kerget jalga ja õigeid valikuid järgnevatel distantsidel! Hoian pöialt.

Peeter ütles ...

Vaadake, et need noored tüdrukud soovimatult ei rasestu!

Markus ütles ...

Mis te neid šveitslasi vahite - hoopis prantslane paistab tegija olevat ja topib kulla taskusse!

Kulla hind tõuseb praegusel ajal metsikult, järelikult on Lucasel rohkelt ressursse ja võimalusi laste üles kasvatamiseks kui nunnudel metroseksuaalidel Genfist. Testosterooni tasemest ei hakka üldse rääkima.