neljapäev, 5. oktoober 2006

Hooaja tipphetked!

Noorte blog on rahvasuus saanud juba tuntuks kui niisama mulli ajamise koht. Mõtlesin siis, et vahelduseks võiks siia toorest o-maiku tagasi tuua ning ehk mõnest jooksust rääkida. Tegelikult võiksid seda kõik teha. Kuna hooaeg on nüüd läbi (läbi saamas) ning vast pea kõigil tähtsamad stardid tehtud, siis kutsun kõiki blogiliikmeid üles siia selle aasta parimast või lihtsalt meeleolukamast jooksust kirjutama!

Alustan siis ise.

Kui kevadele ja suvele tagasi vaatan, siis jääb sõelale 3 jooksu: Balti MV teade, EMi tavarada ja EMV tavarajal.

Kui peaksin neist tõesti parima jooksu valima, siis oleks selleks ilmselt siiski EMV tavarada, kuna seal suutsin põhinaisi, Ly'd ja Elerit, võita. Kaarti ma kahjuks üles panna ei saa, aga vaadake siis parem siit . Niisiis. Rajale läksin ainult võidumõtetega, kuigi soojendusel olid jalad võrdlemisi kanged olnud ning lihased elumärke anda ei tahtnud. Lootsin siis mängida selle peale, et mets on nii tihe, et jooksma ei peagi... Raja alguses liikusin väga aeglaselt ja üritasin võimalikult kindlalt tegutseda. Enesekindlust tõi Helena Heinvälja kinnipüüdmine juba kolmandas punktis. Sealt maalt edasi teda maha raputada ei õnnestunud ning pikal etapil teel joostes üritasin siis lihtsalt meeleheitlikult tema tempot hoida (see tüdruk jookseb no NII kiiresti) ning punktipiirkonda sattudes kavalamalt tegutseda. Aga ikka ei õnnestunud...Helena püsis mul sabas. Ja eest ka ära ei läinud... Nii jooksime kaheksanda punktini, kus nii lihtsalt sõbralikult talle selja tagant hüüdsin, et meid võetakse veel maha koos jooksmise pärast. Tüdruk läks selle peale nii närvi, et pööras 90 kraadi metsa ja kadunud ta oligi...end veidi õelana tundes kulgesin mina aga rahulikult punkti poole. Kui raja algus oli tehnilisem, siis lõpp oli üllatavalt lihtne. Mina olin aga juba nii surnud, et suutsin siiski veel ühe vea teha ning olin kindel, et siit üle kolmanda koha ei tule. Aga siiski! Tuli välja, et teised, kes minust jooksukiiruse poolest üle on, suutsid rajal muid vigu teha ning Ly ees jäi napiks eduks 53 ja Eleri ees vastavalt 58 sekundit. Jess! Vähemalt üks hooaja eesmärkidest täidetud!

EMi tavaraja rikkus üks SUUR viga(enne seda oli hõbe mõeldav) ning Balti MV teatel oleks võinud võistkond siiski esikohale pretendeerida.


Aga! Laske käia! Jagage oma muljeid!

PS - hooaja tipphetkeks oli siiski see:

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hm.. Tegelikul oli tavarajal järjestus minu teada ikka selline: 1. Grete, 2. Eleri, 3. Ly

Timo ütles ...

oli jah:D

Lauri ütles ...

Mina oma hooaja tipphetkest oled siin blogis juba kirjutanud. Arhiivist, mai alt, leidub selline jutt: Helbeke sai alistatud ehk Harju MV. Muidugi olid veel Bikest, EMV sprint ja igast muud toredad võistlused, mis kulmineerusid võru x-dreamiga.

Mihkel ütles ...

Pildi allkiri võib tekitada kahetimõistmist: kas tipphetk oli see, et Markus võitis teatejooksu, või see, et tüdrukud said paljalt poodiumi peale minna? Küsin puhtalt statistika mõttes...

Markus ütles ...

Mihkel, meie 3 võitsime teatejooksu. Saa sellest nüüd lõpuks aru.

Timo ütles ...

Mõlemad olid tipphetked - nii võit kui ka bikiinides poodiumil tantsimine:)