teisipäev, 10. oktoober 2006

Tere kallid noored!

Kuuldusi on juba pea aasta räägitud, kuid nüüd siis lõplik ja ka ametlik teadaanne:

Tänavune noororienteerujate hooaja lõpetamine "Punn pealt vol.3" toimub laupäeval 21. oktoobril minu kodus Raplamaal Pirgu külas. Oodatud on kõik, keda vanemad õhtul välja tundmatusse lubavad, kes hingelt noored ja orienteerujad.

Algusajaks kell 14, mis peaks tähendama, et sportlik o-elementidega tegevus mõningate joogipunktidega algab kell 15:00. Kui veel konditsioonis ollakse, siis saab ka kohalikul „Tammemäe Arenal” toimuma sõpruskohtumine Põhi vs Lõuna.

Pärast söök, saun (mitte nüüd väga suur, aga häid lambaid mahub palju ühte..), tants ja vabakava. Kõik soovijad saavad ka ööseks jääda, esimestele broneerijatele magamiskotte ja tekke minu poolt, ülejäänud võiks vajalikud instrumendid ise kaasa võtta.

Osavõtumaks on 75 kr, mis sisaldab endas söögi ja võistluse osavõtutasu + võiduauhinna. See kas kanda üle arvele 1105979035 või maksta kohapeal.

Kaasa spordi- ja o-tarbed, rätik, hea tuju ning vastavalt oma soovile juua. Koju jätta vanemad, väikesed lapsed, häbitunne jm mittevajalik.

Lisateave:

Täpsem asukoht kaasasoleval pildil või veelgi täpsem olles midagi Google Earthilt

Võistluskeskustest starti max. 500m, võistlusformaat sarnaneb eelmisele aastale.

Maastiku kaardistamine algab sellel reedel, annan endast parima :).

Tulijatel palun registreeruda mailil: t.tammemae@neti.ee, samanimelisel msn-aadressil või postitusel siia, samuti ära märkida, kui tulete oma autoga ja vabade kohtade arv (Tallinnast on võimalik ka rongiga tulla-minna, sõiduaeg 1 tund), tulemata ei jää keegi, sõidutan kasvõi ise!

Ps. Kui keegi on nõus kaasa küpsetama mõnda vanaema salaretsepti alusel tehtud kooki, saab kindlasti väga sooja vastuvõtu ja rahva heasõna osaliseks.

Pss. Kuna majas on üks WC, siis teeme nii, et seekord ei lukusta keegi ennast sinna kaheks tunniks kinni, onju:D!!

Lootes Teid kõiki peatselt näha,

Timmo

5294233

6 kommentaari:

Mihkel ütles ...

Ma ei saa sellest aru, kuidas selle koha kohta nii täpne Google Earthi foto on tehtud?

Ja minu arust peaks ikka täpsema vanusepiirangu tegema. Paljud näiteks 15-16 aastased plikad ja poisid arvavad ka juba, et on naised ja mehed.

Mina tahan jalgpallis osaleda

Lauri ütles ...

Ei jah, mina arvan ka et lapsi sinna pole vaja. 17 oleks kindlasti piirang, mõnele vanemale indiviidile võiks isegi veto peale panna. Palju oleneb selle viiamase puhul just isiksus ise.

Markus ütles ...

loodan, et kaardistad ka karjääri ära ja teed seal natuke mikro-o'd.

mina arvan,et vanusepiirang 18 a oleks kõige õigem, sest meie koduvabariigis kehtivad teatavasti seadused, mis ei luba sellest vanusest noorematele teatavaid tooteid pakkuda või kättesaadavaks teha.

Mihkel ütles ...

Mina pooldan ka piiri tõmbamist 18ne aasta peale. Aga selle 17ne aastasega, kes juba nimekirajs on, ma ei tea mida teha. Loodan, et inimesed ei hakka oma dokumente nüüd võltsima, sest see on liiga läbinähtav.

Zavoodi saab alles 21-aastaselt näiteks...

Anonüümne ütles ...

Zavoodi saab 15-aastaselt kah, pakutavate teenustega läheb raskeks.

Risto Kiilberg ütles ...

Äge, peaks ise nooremas keskeakriisis orienteerujatele hooaja lõpupeo korraldama aga need joovad ju krt juba liiga palju, pärast hakkavad lollusi tegema :-)