neljapäev, 25. mai 2006

Helbeke sai alistatud ehk Harju MV


Eile siis toimus järjekordne Harju MV, tavaraja formaadis seekord. Eelmine nädal oli olnud valik, mille Aadel loomulikult võitis. Ilmselt oleks ta ka tavaraja võitnud kui poleke teinud suuremat viga 6 punniga. A nyyd rajast.
Soodla, mis lõunaeestlastele ilmselt midagi ei ytle, mind kui põhjaeestlast ei suutnud üllatada. Ilus mets, lollid augupunnid ja muu pask, mida oli ette teada. Imelikult kerge tunne alguses ja nii ma ennast leidsingi teises punnis liidrina. Edasi tõmbasin nats hoo maha kuna sellise tempoga poleks kaua vastu pidanud. Kerged vead4, 5 ja 6 punniga tõmbasid mõistuse selgeks ning edasi yritasin vähe hoolikamalt kaarti lugeda. Sealt maalt lõpuni suuri probleeme polnud, välja arvata kaldumine 12 punniga. Lõpus näitas head kiirust taas aadli kuid lõpujoon siiski päästis mu. Aeg siis 43.45.
Chief oli 13 sek taga ja "helbeke" 46 sek. Enamuse rajast liidrikohal olnud Aibast paneb eelviimasega üle 2 minutise vea ja on lõpuks 4. Aeg:46.43.
2 nädala pärast teade, kuhu ise ei saa tulla, kuna järgmine päev mata eksam. Pange kõvasti.

6 kommentaari:

Jürgen ütles ...

Kes see kõvasti panema peab? Markus, Grete, Liina, Mihkel, Eva, Kati, Nele või Tõnis? Teised siin sinu ergutusi ei kuule ju.

Lauri ütles ...

See oligi pigem mõeldud kaasvõitlejatele tammedest, kes vähemalt minu arvates ka seda blogi vahepeal lugema juhtuvad.

Anonüümne ütles ...

Ikka loeme. Vana hobune tahab ka kaeru saada :)
erik

Mihkel ütles ...

Ikka eriline tirimisrada...

Lauri ütles ...

Tehke aga kui te selleks suutelised olete. Ma pigem kaldun siiski arvama et peate hõbedaga leppima.

Timo ütles ...

Lauri sa ehk veel üllatud..