reede, 22. september 2006

Esimene treening OK Ravineniga


Hej!
Eilne öhtu kujunes mul päris huvitavaks.Esimest korda sain näha,kuidas need rootslased siis öieti treenivad ja milline näeb välja üks öige klubiöhtu.
Kell veerand kuus valmis viimane pannkook(neljapäeviti on siinamail tavaks hernesuppi ja pannkooke süüa),katsin kiiruga laua,andsin köige pisemale pönnile pösemusi,haarasin oma kotti ja tormasin uksest välja.Gunnar Johanson(noorte treener) pidi mind kohalikust rongijaamast peale vötma.Klubimaja ei asu tegelikult minu majast väga kaugel.Läbi metsa umbes 4km,kuid autoga läheb kauem,kuna peab ümber vee söitma.
Rahvast oli palju!Alates päris väikestest tittedest kuni vanuriteni.Neljapäeviti teevad nooremad kaarditrenni ja vanemad jooksevad intervalle.Minu önnetuseks arvati mind vanemate hulka.Jooksime siis end soojaks ja siis algas piinamine.Kümme 1-minutilist tempokrossi,vahepeal 30sek pausi.Siis anti meile 5min puhkepausi ja läks samamoodi edasi.Järgmised kümme 1-minutilist,kuid meie,kes me olime seltskonnast siiski need nooremad,me tegime seekord 5 tükki vähem.Aga sellest täiesti piisas.
Jooksime tagasi majja,venitused,väike duss ja siis sai üleval teed,kooki,vöileiba.Ootasin,et äkki hakkab midagi veel juhtuma,ikkagi nagu nimi ütleb-klubiÖhtu,aga sellega asi piirduski.Enne äraminekut juhatati mind löpuks ka sinna pühasse tuppa.Ning jah-ma sain omale dressid ning jah,need on trimtex.
Nüüd tuleb kähku hakata tublisti trenni tegema,sest esimene vöistlus OK Ravineni ridades saab olema oktoobris-teatejooks 25manna.

Tervitus Rootsimaalt.

8 kommentaari:

Mihkel ütles ...

Mina tahaks näha pilte ja videosid, et need juttu illustreeriksid...
Ja 20 min lõike joosta, keset hooaega... no ma ei tea, ära endale liiga tee

Markus ütles ...

nii saabki tirijaks

Lauri ütles ...

üüüü, eva on ka nüüd tegija.

Anonüümne ütles ...

Eva, Austraalia ootab järgmine aasta!

Timo ütles ...

you are so not my favourite person right now. ja palun pilt sinust dressides.

Timo ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Timo ütles ...

ps - ega teil ühte naisjooksjat puudu ei ole?

:)

Liis ütles ...

eee hee tydrukud! hoidke oma jalg austraaliast eemal!!! mina olen esimene :P