esmaspäev, 26. märts 2007

Hispaania!

Sellest on nüüd küll juba omajagu aega möödas, kuid kuna teised blogijad on piisavalt laisad, et midagi meie suurepärasest l6unalaagrist kirjutada, siis v6tsin ma ise asja käsile ja jutustan loo enda vaatevinklist.
Kuna sellel aastal polnud minust enam kooliskäijat, kes v6iks endale popitamist lubada määramatul hulgal, vaid h6khm tiheda graafikuga tööinimene, siis sain endale puhkust lubada vaid nädalakese. Üheksas märts oli see 6nnelik päev, kui sain pageda Rootsist lastekära ja lume eest soojale maale.
Lennuk väljus hommikul kella kaheksa paiku ning seega pidin juba kell viis hommikul kottidega Nackast Arlanda poole hakkama astuma. Lennujaamas sain kokku seltsimees-kaasreisijatega- kollases jopes Tommy ja eelmisest aastast tuntud rootsi täku Joeliga. Reis möödus oluliste t6rgeteta, kui välja arvata paar kildu, millega Tommy hakkama sai(millel ma siinkohal siiski pikemalt ei peatuks).
Kohale j6udes langesid suure kisaga kaela kaks tsikki. Kuna nüüdseks oli majja kogunenud liiga palju inimesi, siis pagendati Rain ja rootslased minema. Mihkel v6ttis sugulussidemete kaudu üle autoriteetse majajuhi positsiooni ning talle kuuletuma jäid Annika, kolm blondi beibet, röstsaiamonopoli omanikud Jürgen ja Markus, hiljem kipsis jalaga Timmo ja Sander.
Laupäeval-pühapäeval toimus Martin Kronlundi v6istlus. Jooksuvormist ei tasu minu puhul rääkida, kuid see-eest olid rajad ja maastik huvitavad. Oluline on märkida, et me igaüks saime meeneks toredad oranzid mütsid, millega pidi kohe ka pilti tegema. Nummi.

Nüüd pisut majas valitsenud korrast. Hommik algas sellega, et üks varajane t6usja vaaritas k6igile putru. Seejärel sai iga sööja pudru kallal viriseda- kas oli jälle maitsetu v6i liiga soolane v6i isegi ühel korral öeldi, et puder on toores(see oli grete).
Trenni s6it möödus(vähemalt ühes autos) alati vinge muusika saatel. Favoriitlauludeks olid jätkuvalt(nagu eelminegi aasta) Scotty doesn’t know, Fred come to bed, Casolina, T6 menja ne ishi, lesbian and gay song ning paljud muud, mille saatel käsi aknast välja vehkida ja täiest k6rist kaasa üürata.
Esimeselt treeningult tagasi j6udes oli esimene asi bikiinid selga ja päevitama. Pesema j6udis ju minna ka pärast sööki (v6i vahetult enne teist trenni).
Pärast 6htusööki oli kreatiivne tegevus- kes vaatas filmi, kes j6i iluteed, kes varastas naabri wifit v6i kes istus poole ööni vanni ja vetsupoti ääre peal ning rääkis juttu. Laupäeva6htul oli boonustegevus- siis sai Viva pealt karaoket kaasa laulda(sk8ter boy ja muud hitid). Laagri viimastel päevadel sai ülipopiks mingi arvutimäng, mille taga osad istusid poole ööni(ehitasid ja pommitasid mingeid ronge vms).

Hetkel ma aga rohkem edasi kirjutada ei viitsi. Kui leidub m6ni teine agar, siis v6iks sellele jutule järje kirjutada. Mainimata jäi veel meie miinuste-süsteem ja v6iduka l6puga jalgpallmatsh, traagilise l6puga matk ning palju-palju muud.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hittidest tahaks veel lisada Captain Jack. Eriti meelde jäi esimene salm, mis kummitas kogu Martin Kronlundi lühiraja. Olgu siinkohal ära toodud ka selle salmi sõnad:

Ejo Captain Jack
Bring me back to the railroad track
Running to the railroad track
Run along with Captain Jack
Run into the peacecamp back
Run along with Captain Jack
Badadadideido, left right right left
Badadadideido, run along with Captain
Jack

Mihkel ütles ...

See, Sander, oli nüüd küll aasta parim kommentaar :) Tõsiselt!

Anonüümne ütles ...

mina vana roki peeruna kuulen peas lugu Iron Maiden'ilt run to the hills. Selle loo refrään kõlab nii

Run to the hills run for your lives
oma 6 korda


siis saab hea kiiruse kätte küll. muidugi vana diislina jõudu mul mäest üles suruda ei ole.