reede, 6. juuli 2007

Noorus ei ole hukas...


...noorus on lihtsalt Austraalias, mis ei ole nii arenenud IT-maa kui Eesti.
Jah, see on tõsi - vesi läheb tõepoolest kraanikausist valepidi alla. See ja paljud teised avastused on meid viimase nädala jooksul hämmastanud. Nüüd oleme juba harjunud sellega, et kängurud metsas vabalt ringi hüppavad ning ei ehmata iga kord kui Vallo valesse sõidusuunda pöörab. Ja muideks, surnud kängurusid on palju lihtsam pildile saada, sest neid vedeleb tee ääres ohtralt.
Esimese nädala veetsime väikeses linnas nimega Orange lennuväsimusest toibudes ning maastikega kohanedes. Kõige suuremaks pettumuseks oli siinne ilm, bikiinid tuli heaga kotipõhja peita ning müts välja otsida. Eile sadas isegi rahet, kusjuures austraallased ise on toimuvast vaimustuses (20 aastat põuaperioodi on läbi!).
Täna aga jõudsime selleaastase JWOCi keskusesse Dubbosse, mis on umbes sama suur kui Paide. Homme on plaanis tava - ja lühiraja model event ning pühapäeval juba sprint, millest võtavad osa kõik poisid ning Grete.
Pikemaid kirjutisi võib oodata kui võistlused juba käimas ning siis on ka emotsioone ja muljeid rohkem!
With love from Down Under,
Kati ja Grete

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tore teist kuulda. Kahju, et ajavahe nii suur on, tulemuste otse vaatamiseks peab suht vara ärkama hakkama vist. Või mitte üldse magama minema.

Grete ütles ...

Sprindi stardid hakkavad kohaliku aja järgi 9.30. Eestis on kell siis 2.30. Seega jõudu!
Ps - kõik stardid hakkvad vist 9.30

Anonüümne ütles ...

Esimene võistlus peaaegu vaadatud. Väga head tulemused tundusid olevat, kuigi teie oma arvamusi ma veel ei tea.
Palju edu edaspidiseks.

Kristo ütles ...

Sprinti oli päris hea jälgida, välja arvatud, et raadio asjandus ei funkand eriti. Aga väga head tulemused olid sprindis (Y):)Kurvastamiseks pole põhjust :D

Markus ütles ...

kuidas te pildi tegemiseks kängurudele koondise riided selga saite?