teisipäev, 15. detsember 2009

Mõttetööd

Aeg-ajalt leiab huvitavat ka mujalt kui internetist. Küsimus alloleva pildi kohta on väga lakooniline: "millega on tegu?"

Vastused palun lisada kommentaaridesse. Esimene õigesti vastanu saab auhinnaks võimaluse esitada uus küsimus (võimalusel uue jutuna, muidu kommentaarina).
Vihje: pilt on tehtud fotoaparaadiga!

7 kommentaari:

Peeter ütles ...

t-särk!?
või mõtled, et mis üritus on The William Younger ...?

Peeter ütles ...

Karikas?

Anonüümne ütles ...

William Younger peaks olema Edinburghis olev õllepruulimistehas
Ilmselt on tegu koos õlle pruukimisega toimuva oreinteerumisvõistlusega?

Markus ütles ...

Täpsustus: mis üritusega on tegu?

Markus ütles ...

anonüümne tabas ära, et tegemist on orienteerumisvõistlusega. aga ma sooviksin ikkagi täpsustust. praegune pakkumine läheb kategooriasse "kannu kõrts otsib superstaaari". ootan vastuseid nädala lõpuni!

Anonüümne ütles ...

anonüümne pakub lambist, et võibolla alates stardist on igas punktis pint antud pruulikoja õlut kohustuslikus korras ära tarbida ja siis kergejalgselt teekonna jätkamist, kuni finish käes. Juurde võib vaid mõelda, et palavas ilmas tarbitud vedelik aitab paremini kuumust taluda ja kaotatud vedeliku kogust organismis taastada. Kas läks väga suure kaarega mööda?

Markus ütles ...

Kahju, et nii vähe vastuseid tuli!

William Younger...Championship'i puhul on tegemist päris orienteerumise MM-iga.

1976. aasta Šotimaa MM-i korraldajad olla sattunud rahalistesse raskustesse ning üheks (ainukeseks) väljapääsuks oli kiiresti leida nimisponsor.

Oma abikäe ulatas William Younger Brewery, kes vastutasuna sai (alkoholitootjana ajaloos esimest ja viimast korda) oma nime MM-võistlustele anda.

Orienteerumisringkondades andis alkoholi ja spordi "koostöö" tol hetkel kõvasti kõneainet, mille järel olla IOF otsutanud, et jäägu selline koostöövorm viimaseks.

Naiste tavaraja võitja Liisa Veijalaise (minu klubikaaslane MS Parmas) sõnul võistluskeskuses ega ka rajal tasuta õlut ei jagatud nagu "anonüümne" välja pakkus. Loodetavasti oli neil siis vähemalt korralik bankett.