laupäev, 29. juuli 2006

Head isu!

Hea tulemuse või (kui sarja jätkata) heade tirimisvõimete taga pole ainult pikad treeningtunnid, vaid ka õige toitumine. Õnneks pole tarvis raisata väärtuslikku treeningaega, et tuupida pähe teadmisi süsivesikutest, valkudest, rasvadest, mineraalidest, vitamiinidest, veest ning seedetrakti osadest. Sanderi lühiraja kvalifikatsiooni tubli 10. koht tänavusel täiskasvanute MMil Taanis (aga ka paljud teised suurepärased saavutused ning tema tirijalik olemus) näitab, et edu ON õun.
Oma seisukoha kindlustamiseks toon veel ühe näite. Tänavuse JWOCi naiste tavaraja võitja ning kindlasti ühe kõige ilusama jooksusammuga orienteeruja Hanny Allston on pärit Tasmaaniast. Tasmaania kohta leidsin internetist aga järgmise huvitava fakti:

"Why is Tasmania called the `Apple Isle'?
It is true that the island of Tasmania resembles an apple to some slight degree, but the real reason Tasmania became known as the `Apple Isle' is because for many years, it was a major apple producer not just in Australia but in the world. Apples are still grown in large numbers, particularly in southern Tasmania." ( http://www.tourtasmania.com/tasfaq/economy/apple.html ).




Sander pärast treeningut keha kinnitamas. Joogiks oli õunasiider.

Hanny metsas tirimas.

Head isu! Ma nüüd Lauriga õunaraksu.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aitäh, Timo, informatiivse loo eest!
Kuid siiski, õunasiider on puhas õunte raiskamine ja rüvetamine.

Mina ise elan aga kaasa Falcki piletikontrolöridele, kes vähemalt kord nädalas peavad traumapunkti külastama. See on ikka ropp töö, mis tuleb ära teha!
http://www.epl.ee/artikkel.php?ID=327288

Mihkel ütles ...

Õunasiidri asemel võiks hoopis Coca-Colat peale rüübata. Vaadake milline püss Lauri T. on ja tema ju Cocat ainult joobki.

Anonüümne ütles ...

ja lisame siia märksõnad: burger, friikartulid ning rohkelt "E-vitamiini"

Anonüümne ütles ...

eelmise kommentaari juurde ka üks pilt viimasest Balti MV-st:
http://orvand.ee/Sportlane_valvsa_treeneri_pilgu_all.jpg

Timo ütles ...

Õunu Lauri T. pole söönud. Coca ja õunad - kas ideaalne dieet? Nüüd võiks Eesti koondis mõne kaupluseketiga tarnelepingu sõlmida.

Anonüümne ütles ...

Kas tõesti pole T. õunu söönud? Mulle meenub, nagu ma oleks teda õunaga näinud küll, kuigi ma ei suuda ei aega ega kohta meenutada.

Timo ütles ...

Ja täna võitis Hanny MMil sprindis kulla! Kas on veel õunte-tirimise suhtes mingeid kahtlusi?

Anonüümne ütles ...

Õnnitlused Hannyle!