kolmapäev, 11. oktoober 2006

Pirts preili Eestist

Ma ei mäleta täpselt, kellele ma naljatamisi 25mannal ütlesin,et jura,et ok ravinenis pole ühtegi ilusat poissi,et hakka vöi klubi vahetama..ja mis öeldud,see ka tehtud. Eile käisin siis esimest korda ühe teise orienteerumisklubiga (järla if) koos trennis.
Tegelikult oli asi lihtsalt selles,et ravinenis polnud ühtegi minuvanust tüdrukut,kellega koos trenni teha, vastupidiselt järla if-ile,kus neid on jalaga segada.Ja mis seal salata, poisid on seal ka nii ilusad,et pölved vötab nörgaks. Nüüd tuleb lihtsalt pilk maas, kergelt punastades tagastada ravineni dress ja siis kiirelt minekut teha.
Aga nüüd treeeningust. Saime köik kokku klubimajas(mis oli palju ilusam ja parem kui eelmine). Öhtu algas väikese koosviibimisega ülemisel korrusel, kus tutvustati eelseisvat treeningut(ja loomulikult esitleti mind). Siis naelikud jalga, lamp pähe ja orienteeruma. Kavas oli 1,5km pikkune sprindirada(ma ei saa aru,mida need rootslased mötlevad,et teevad sellisel aastaajal pidevalt tempotreeninguid.järgmine teisipäev on näiteks lihtsalt niisama aja peale jooksmine..vöi äkki nii saabki tugevaks?). Rada vöis läbida nii mitu korda, kui pidasid vajalikuks oma aega parandada. Mina jooksin ainult kaks korda, kuna lamp oli kehvake(siiski mitte pörandalamp, vaid pereisa mingi vana vidin) ja öine kaljune mets ei tundunud nii ahvatlev,et sinna kolmandat korda minna.
Hiljem sai klubimajas sauna ja tomatisuppi!

4 kommentaari:

Markus ütles ...

tegelikult on vahetuse põhjuseks järla if-i veelgi lahedam jooksudress

Timo ütles ...

Aga Tallinnas on selle asemel Rae ROK!

Timo ütles ...

Make us proud!

Liis ütles ...

ja saavadki tugevaks.
k6ik tugevad o-riigid teevad sh britid. nii et eva, lo"o" kaasa, saad kaa tugevaks. mina igaljuhul kavatsen v2lismaalaste moodi trenni tegema hakata.