pühapäev, 20. juuli 2014

JWOC 2014 volüüm 2

Alustuseks lisan pildi eelmises postituses mainitud vägiteost.

Eile saabusid lätlased. Miks ma sellest kirjutan? Tulid nad sama lennuga, läbi Istanbuli, nagu meiegi. Ainuke erinevus oli see, et nende kohvrid otsustasid rattaid puhata Istanbuli lennujaamas, mitte Sofias . Läti tiss ei olnud seekord  helge.


Meie oleme end siin vaikselt sisse seadnud oma armsatesse väikestesse tubadesse. Kõik teised koondised peaksid ka nüüdseks kohal olema.  Võrreldes eelmise aastaga, kui kõik elasid ühes suures hotellis, on tänavu olukord sootuks teine. Jõukamad koondised puhkavad kuskil tärnidega hotellides. Tühja neist tärnidest, meie hotelli nimeks on Iglika Hotel Palace! Keldrikorrusel bassein ja lausa kaks sauna! Söögiga on lood sellised, et ühel päeval on pulgakujulised kotletid, teisel päeval lapikud. Kavalpead on need kokad, kuid meie eestimaist maitsemeelt petta on raske. Kõhu saab üldjuhul ikka täis. Reimol peaks energiat küllalt olema eelseisvateks võistlusteks, sööb nagu hobune, eile õhtul käis kahe tunni jooksul kaks korda einestamas.
 
Mäesuusakeskuse kaart
Eile tegime tutvust tavaraja modeli maastikuga. Mets on väga hästi joostav. Rohelised alad on kaardil üsna halvasti eristatavad, st jooksmist need ei sega. Maastikul on palju lagedaid soiseid alasid, mis on kaugelt hästi nähtavad. Kiviseid alasid on vähe. Suuna hoidmisel on tähtis roll!

Täna oli Eesti tütardel ja poegadel kergem päev. Käidi samal lühiraja kaardil jalutamas. Täna saime juba modeli kaardi näppu, mis oli kõvasti loetavam ning parema trükiga.  Üritasime kaardipildist ning käekirjast aru saada. Ilm oli päikesepaisteline ning kaardiga metsas olemine tegi ainult rõõmu. Maastik on tegelikult täitsa vahva! Samal ajal kui Vallo ja teised istusid fuajees, üritades meeleheitlikult  ummistunud internetti pääseda, käisid Tõnis ja Heino enne õhtusööki kergel jooksuotsal.

Heino näitab jõudu

Homme algab siis ametlik osa. Sprindi ja tavaraja model.


Tõnis & Heino

Kommentaare ei ole: