reede, 18. juuli 2014

Ull pää paljo vaiva ehk JWOC 2014

Juuniorid on jõudnud Bulgaariasse! Siin meie tiim.


Reisikorraldaja Vallo e. uinuv kaunitar    
Tänavu toimub Juunioride MM Bulgaaria suurimas mäesuusakuurordis Borovetsis. Elamine on 1350 m kõrgusel, 10 km kaugusele jääb Balkanimaade kõrgeim tipp Musala, mis on ~3000 m kõrge.
Kohale jõudsime eile hilisõhtul ning seejärel paigutati meid kämpingutesse. Sellege me muidugi rahul polnud, kuna olime maksnud hotellitoa eest. Täna pärastlõunal saime oma tahtmise. Ilmnenud on tõsiasi, et minuga käib kaasas kurjajuur. Hotellituppa jõudes avasin esimese asjana akna, mis otseloomulikult eest ära kukkus. Saime uue toa, 2x suurema, mille Vallo meie eest ära napsas, mõnus muie näol. Järgmiseks suutsin ennast tuppa kinni lukustada, võti ei keeranud ja lingist ka uks lahti ei läinud. Minu käeläbi on ka 3 lambipirni läbi põlenud.  Vähemalt oli hotelli töömeestel käed-jalad tööd täis.
Täna treeningule sõites nägime oma silmaga, kuidas lokaalid sprindilinna puhtaks küürisid. Bulgaaria o-liit maksab hästi vist. Tutvusime lühiraja maastikuga. Mets on kiire. Reljeef keeruline. Viga tehakse ropult. Pidur tuleb peale panna.




Kommentaare ei ole: