pühapäev, 21. jaanuar 2007

Tähistaevas


Pilvitul õhtul/ öösel jooksma minnes võib igavuse vältimiseks pilgu suunata tee pealt ka ülespoole (muidugi mõõdukalt, muidu võib vastu puud joosta või üldse kraavi lennata). Mida aga taevas üldse märgata võib, seda võite leida siinselt tähekaardilt. Head avastamist:)

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ööd on siin pilvised

Eleri ütles ...

Viimasel ajal küll, kuid ilmad on muutlikud.

Timo ütles ...

Mulle meeldivad Jahipenid. Ja väga lahe, et keegi veel blogisse kirjutab.

Anonüümne ütles ...

Huvitav. Näiteks minul oligi täna plaanis tähistaevast uurima minna(seoses füüsika referaadiga "Taevakehade liigitus ja taevakaardi kasutamine").

Timo ütles ...

Nüüd tead, et tuleb tähtede seisule rohkem tähelepanu pöörata, Ly. Siis on üllatusi vähem.

Karoliina ütles ...

Eleri meil ju vana astroloogia ja astronoomia huviline. Kui füüsikas arvestus oli, siis veetsime pikki unetuid öid tähistaevast jälgides ja tähekaarte koostades;)
Mis puutub puude otsa koperdamisse, siis orienteerumises tõesti see oht olemas. Jääd ikka taevast või mööduvat kaasvõitlejat(kenad sääred, tuules lehvivad kuldsed kiharad lehvimas) vaatama ja ongi lähikontakt mõne kadaka või sookasega saavutatud!
Igatahes jään ootama Eleri järgmist postitust. Soovitan ka ise omalt poolt ühe teema, mis ammu südamel.
Peaks ikka selle revolutsiooni orienteerumisriietuses ära tegema. Mis oleks veel kuumem ja originaalsem, kui alt laienevad jooksupüksid. See müüks meedias hulka rohkem ja viiks tõesti orienteerumise maailmakaardile!
kivi kotti ja kompass koju;)
Edu!