reede, 5. mai 2006

Intro

Rõõm on olla blogi-pedede hulgas. Blogi-pede ei ole ju päris pede, ta on nagu rate-pede, viru-pede, jõusaali-pede. Eeskujuks on mulle ainult suurimad. Näiteks kaks minu vana klassivenda kirjutavad, kuidas nad Inglismaale jooma (loe:ülikooli) läksid, kuidas neeger ütles neile "stay in bed or I stab you" ja nad paljaks röövis, kuidas nad plaanivad kõrvale hoida suurest võlast British Telekomile ning kuidas nende öö ja päev tihitpeale vahetusse lähevad.

Minu ettepanekutest vaadati mööda: tuli ainult üks blog ja see ka musta värvi. Pole täppe, pole isegi triipe, kuigi Eva-Maria mainis, et need on sel kevadel moes. Olgu, oleme konservatiivsed. Mustale taustale sobib ideaalselt keskaja kirjandus, niiet, Timo, anna tuld. Austraallased ei oska nagunii sinu annet ega teadmisi hinnata. Arvatavasti ei tea nad isegi, kes on Nikolai Baturin ja tema kuulus romaan "Kartlik Nikas, lõvilakkade kammija". Kohe selge, et aborigeenid. Kirjandushuvilisele Markusele, milline on Baturini ehk kuulsaim romaan, mis sai lõpetatud ja mille kohta on tehtud lausa 2 ekraniseeringut. Üks on pornokas.

Ühesõnaga, mina ootan, et kõik o-noored leiaksid endas selle väikese pede, kes tahab kirjutada, rääkida endast ja sellest kuidas ta tihnikus kuuseokkaga lailihast veristas ja sääre peale suure sinika sai. Nii suure, et maailmavalu tundub sinika kõrval mustikana.

Ja rääkige loodusest, kuidas ojake vuliseb, leheke langeb, si-jaamake piiksub, oravake häälitseb.
Inimsuhted. Jälle väga tähtis teema. Esimese loengu sellest sarjast võiks pidada Markus, teemaks "Pikkamaa suhe - kestvusala"

Iga nädal võiks üks päev kuuluda vanadele o-peerudele. Siis võivad sõna võtta näiteks Pets, Tõnis, Timmo. Nemad ju pole noored, nad võivad siis ühe päeva heietada, et kellel mingi kehaosa valutab, kes hästi ei näe/kuule. Minuarust oleks see ilus. Ja kui tehniliselt võimalik oleks, siis selleks päevaks peaks blogi tausta muutma pruuniks. Nagu känd.

Mina kirjutan järgmine kord sellest, kuidas koerad orienteeruma õpetada.

Lõpetuseks looduskaitseteemaline luuletus Contralt, mille teema on väga aktuaalne ka o-võistlustel:

Nöh, tuli umbe põiekas
ja pissimist nüüd teostan
ja mul on sellest pajekas
et nõnda loodust reostan

sest jookidest mu joodutest
jääks elama ka beebid
mis teate üldse loodusest
te kuradi esteedid

ja sinu pihta, kulla daam
üht tilkagi ei paisku
miks kempsupotti kallis kraam
peaks minema siis raisku!

3 kommentaari:

Timo ütles ...

Ja ongi meil omal internetipäevik olemas, kus muljetada, viriseda ja muidu oma mõtteid vahetada.

Mihkel, ma luban, et kui kunagi aega tekib, valin mõne erksama värvi sellele asjandusele ning võib-olla laseb isegi mõnel IT-gurul meile täiesti ainulaadse o-tausta kavandada(ohjummal, mida ma luban).

Meie Liinaga tuleme aga juba täna Tartu, et vaim pühapäevaks valmis seada, lipud valmis meisterada ning hääled lahti laulda.

EM!

Anonüümne ütles ...

best !
r.

Markus ütles ...

oi, mihkel mihkel, muidugi ma tean, et Baturini raamatu nimeks "Karu süda".